Pregača od nehrđajućeg čelika, AS-R3321

Model br .: AS-R3321

Ukupna veličina: 33 "x 21"

Veličina posude: 31 "x 16 1/2"

Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

  Uvođenje sudopera od nehrđajućeg čelika AS-R3321


AS-R3320 正面背面拼图.png

Dobar materijal je temelj dobrog proizvoda, AS-R3321, prednji sudoper za kuhinju s jednom zdjelicom za donju podlogu, izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika SUS304. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti SUS304, naši sudoperi su otporni na koroziju, hrđu i tako dalje. Osim toga, sudoper u kući ima duboku pravokutnu zdjelu velikog kapaciteta, vrlo je pogodna za pranje povrća, pranje voća, pranje posuđa , posude za četkanje itd. Ovaj sudoper ima veliku privlačnost za modernog vlasnika kuće, jer ga karakterizira izložena zdjela. Jedinstven izgled u našoj kuhinji donosi jedinstveni šarm. Sudoper prednjeg prednjeg dijela od nehrđajućeg čelika opremljen je zvučnim prigušivačima, koji su potpuno obloženi ispod kako bi učinkovito spriječili kondenzaciju i dodatno prigušili zvuk.

 

AS-R3321, sudoper od nehrđajućeg čelika koji se lako čisti, otporan je na većinu mrlja u kućanstvu; Iznimno higijenski. U današnje vrijeme prednji umivaonici od nehrđajućeg čelika savršeno su integrirani u tradicionalnu ili suvremenu kuhinju, postaju popularna opcija za sve više i više ljudi za ukrašavanje kuhinja.


Ations Specifikacije pregača od nehrđajućeg čelika AS-R3321


Model br                 

AS-R3321
Tip Sudoper za pregaču, radijus 15 mm
Ukupna veličina 33 '' x 21 ''
Veličina posude

31 "x16 1/2"

Dubina 10”
Materijal SUS 304
Debljina 16 mjerača, 18 mjerača
Završi Saten
Podrijetlo Malezija
Uzorak Dostupno
Sudoperi od nehrđajućeg čelika izrađeni u Maleziji nema nikakvu antidampinšku carinu kao ni dodatne tarife ! 

 Ages Prednosti sudopera od nehrđajućeg čelika AS-R3321


AD-R3320 (6).jpg

Odvodnik od nehrđajućeg čelika


AS-R3320 (9).jpg

Modni mali radijus


RS-3519 (6)-2-.jpg

Vodeni vodPregača Sink Packing

Standardno pakiranje


1 PCS / CTN1.jpg 2.jpg 3.jpg
7.JPG 5.jpg 4.jpg

O simbolici


手工盆工厂拼图1.png


  Supplier Vodeći dobavljač sudopera od nehrđajućeg čelika


Symbolsink već više od 10 godina proizvodi visokokvalitetni sudoper od nehrđajućeg čelika. Kao jedan od vodećih proizvođača kuhinjskih sudopera od nehrđajućeg čelika, Symbolsik je poznat po svojoj sposobnosti da zadovolji potrebe prestižnih marki. Symbolsink osigurava dosljednost naših visokokvalitetnih sudopera, pridajemo važnost svakom proizvodnom procesu i njegovoj stabilnosti, a ne proizvodnim kapacitetima.


Symbolsink vjeruje u dugoročno partnerstvo, naše klijente tretiramo kao naše poslovne partnere, čiji rast odražava naš rast. Naši proizvodi i usluge su osnovani kako bi podržali rast naših partnera. Kvaliteta našeg rada podupire ugled naših partnera.Pitanja


P

 

Mogu li dobiti uzorke?
Da. Uzorci su dostupni za naše sudopere.


P


Možete li pružiti OEM usluge?Da. Naš tim pruža kvalitetne OEM usluge. Radili smo s brojnim prestižnim brandovima i uspješno smo s njima izgradili dugoročno partnerstvo.


P


Koji je vaš broj odvoda?Naši sudoperi su izrađeni od vrhunskog nehrđajućeg čelika serije 304, koji je bez hrđe, otporan na struganje, neporozan, higijenski i iznimno izdržljiv.Hot Tags: nehrđajući čelik pregača sudoper, as-r3321, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

You Might Also Like