Seoska kuca od nehrđajućeg čelika

Model br .: AS-R3321
Ukupna veličina: 33 "x 22"
Veličina zdjelice: 31 "x 16 3/4"
Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu

Seoska kuca od nehrđajućeg čelika

Model br .: AS-R3321

Vrsta: Preklopac, 10mm ili 15mm Radijus

Ukupna veličina: 33 "x 22"

Veličina zdjelice: 31 "x 16 3/4"

Dubina: 10 "

Materijal: SUS 304

Debljina: 16 Gauge, 18 Gauge

Završi: Satin

Podrijetlo: Kina

Uzorak: Dostupno


ZATVOREN OD TEKSTILNE INOZEMNE ODLUKE, NE FILTAR:

Advantages of Farmhouse Stainless Steel Sink


TVRTKA SQUARE SINK, POČETKA ZNANOG SNOW WHITE SATIN FINISH:

Farmhouse Stainless Steel Sink China Factory Photos

Symbolsink nudi OEM usluge renomiranim vrhunskim brandovima. Već dugi niz godina podržali smo ove marke u izgradnji njihovog ugleda i prodaje. Polazeći od visokokvalitetnog sudopera, prekrasne ambalaže, organiziranja i maksimizacije isporuka. Naš iskusni tim ima iskustva u rješavanju ove vrste računa i može lako podržati vaše potrebe.

JEDAN PJESAK S 6 PIECE POMAĆIH PAKIRANJA PAKIRANJE:


Dostupno je više vrsta paketa ovisno o vašim potrebama. Naš iskusni prodajni tim bio bi više nego sretan što će vam savjetovati najbolju vrstu ambalaže i izgleda za svoje ciljno tržište. Pomažemo vam da povećate kapacitet punjenja spremnika i podržite razvoj proizvoda.


Package for Farmhouse Stainless Steel Sink


Dobrodošli na veleprodaju kvalitetne i izdržljive 33 inčni seoski domaćin / farm stilu / country stil jednokrilna posuda od nehrđajućeg čelika, as-r3321 od nas. Kao jedan od najboljih dobavljača različitih umivaonika, možemo vas uvjeriti u visoku kvalitetu i dobru izvedbu.


KLJUČNE RIJEČI:

Prednji umivaonik predgrupa, prednji umivaonik za prizemlje, pojedinačni zdjelik za prizemlje, spremačica u poljoprivrednom zemljištu od 33 inča, sanitarni čvor od nehrđajućeg čelika, spavaća soba u prirodi,

Hot Tags: seoski domaćin od nehrđajućeg čelika, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijene
Upit

You Might Also Like