Pregača od nehrđajućeg čelika

Model br .: AS-R3021
Ukupna veličina: 30 "x 21"
Veličina zdjelice: 28 2/5 "x 16 3/5"
Dubina: 9 1/2 "

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


  Uvođenje umivaonika od nehrđajućeg čelika

AS-R3021 正面背面拼图.jpg


AS-R3021, vrhunski umivaonik za obitelji, dizajniran je i izrađen kako bi razonuo obitelji. Polazeći od svoje velike zdjelice, lako se može uklopiti velike lonce i tavi koje se obično koriste za dnevne obiteljske obroke ili za okupljanja. Biti u stanju uklopiti posude i umakati se u sudoper izbjegava ostavljanje masti i tragova na vašem countertopu. Bilo da ste domaći kuhar ili osoba s trenutnom hranom, veliki prostor za sudopere učinit će vašu svakodnevnu kuhinju tako jednostavniju uporabu. Još jedna ključna prednost ovog ručno izrađenog kuhinjskog sudopera prednjeg pregača je izrada i dizajn svojih utora. Privlačan i vrlo funkcionalan. Glatko ispušta vodu bez ostavljanja malih bazena vode na određenim dijelovima sudopera. Imajući stalno gurnuti vodu u odvod može zauzeti puno vremena i truda. Ne biste radije radili umjesto da provedete vrijeme sa svojom obitelji.


AS-R3021 ima izvrstan sustav za zaštitu zvuka koji će osigurati da vaša obitelj ne ometa zagušenja zvuka. Kuhinja je investicija, s pravom vrstom sudopera, možete uložiti svoje dodatno vrijeme, trud i novac drugdje.Specifikacije posuda od nehrđajućeg čelika na travnjaku


Model br                       

AS-R3021
Tip Žaluzina košare, 10mm ili 15mm radijus                                                                                  
Ukupna veličina 30 "x 21"
Veličina zdjelice

28 2/5 "x 16 3/5"

Dubina 9 1/2 "
Materijal SUS 304
Debljina 16 Gauge, 18 Gauge
Završi Saten
Podrijetlo Kina
Uzorak Dostupno 

Pojedinosti posude od nehrđajućeg čelika


detalji prednjeg pregača sink.jpg


Pakiranje umivaonika


1.jpg

2.png

3.jpg
S1: kutija S2: 5 kom   S3: Nepropusna ploča
4.jpg4.jpg5.jpg
   S4: 6. Stolna pjena S5: upute za instalaciju   S6: Pakiranje pečataO Symbolsinku


   Vodeći dobavljač nehrđajućeg čelika


Symbolsink vjeruje u dugoročno i obostrano korisno partnerstvo. Rast naših partnera je naša. Svako povećanje njihove prodaje povećava se za kupnju kod nas. Naš cilj je da cjelokupni proces nabave sudopera bude što prikladniji i što je najprikladniji.


Počevši od pružanja kvalitetnih proizvoda koji će zasigurno odgovarati zahtjevima tržišta. Naš iskusni tim za kontrolu kvalitete pobrinite se da svaka ponora koja isporučujemo savršeno stanje. Dok naš prodajni tim prilagođava najkvalitetniji skup usluga koje će naši partneri trebati. Naše vrhunske OEM usluge poznate su po izvrsnoj kvaliteti. Symbolsink već više od deset godina ugostiteljstvo u Sjevernoj Americi, ponosimo se našim znanjem i stručnim znanjem u ovom području.


BA 工厂 拼图 .jpg
Pitanja


1 . Možete li proizvesti izmišljene umivaonice na temelju naših specifikacija?

Jedna od najboljih stvari o izmišljenim umivaonicima jest da su ručno izrađene. To znači da se umivaonici mogu proizvesti na temelju specifikacija i dizajna našeg kupca. Naši visoko razvijeni proizvodni kapaciteti mogu dizajnirati i stvarati složene i napredne izradene umivaonice. Zapravo, naš tim će vas voditi kroz cijeli proces i pobrinuti se za kvalitetu sudopera.


2. jesu li svi vaši otvori za ispuštanje?

Naši odvodni otvori su obično bušeni sa standardnim okruglim oblikom i veličinom, ali mogli bismo napraviti i proizvoditi odvode s pravokutnim odvodnim otvorima. Dopustite našem prodajnom timu da zna vaše zahtjeve i obavijestit će vas o odgovarajućem postupku i dovesti vrijeme za poseban zahtjev.

3. Je li vaše podnošenje bez mirisa?

Sprej za podnošenje na stražnjoj strani sudopera je ekološki prihvatljiv i bez mirisa. Testirano je da izdrži ekstremne vremenske uvjete i može izdržati biti unutar bliskih prostora. Nećete morati brinuti o otvaranju ormarića i iznenada mirisati jake kemijske mirise.

Hot Tags: pregača od nehrđajućeg čelika, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

Mogli biste i voljeti