36 inčni kuhinjski sudoper

Model br .: AS-Z3620
Ukupna veličina: 36 "x 21"
Veličina zdjelice: 34 "x 16 1/2"
Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda


Uvođenje kuhinjskog sudopera od 36 inčaAS-Z3620  正面背面拼图.jpg

Prednji umivaonici pregača, poznati po brzini povećanja luksuznog izgleda kuhinje, popularni su među vlasnicima kuće zbog svoje očaravajuće ljepote. Travnjaci fontova izgledaju i osjećaju veliku dužnost. To je umjetničko djelo. Kada ulažete u nešto što ćete morati koristiti dugoročno, važno je odabrati nešto što ne bi samo izgledalo dobro, već će odgovarati vašem životnom stilu. Trebao bi biti u mogućnosti da svaki dan bude praktičan.


AS-Z3620 je dizajniran za domaće kuhare. Ispitana je da izdrži svakodnevnu i stalnu upotrebu. Utori su postavljeni i pažljivo proizvedeni kako bi se spriječilo sakupljanje vode na površini sudopera. To je savijanje upravo glatko odvod vode. Visina zdjelice pomaže u sprječavanju prskanja vode, dok položaj središnjeg odvodnog mjesta omogućuje dovoljno prostora za odlaganje ispod sudopera. Posebna tehnika zavarivanja koristi se kao dodatno pojačanje i za izvanrednu površinsku ljepotu.


AZ-Z3620 je jedan od prednjih kuhinjskih umivaonika od pregača od nehrđajućeg čelika veće veličine, veličine lako može biti velika posuda i tavi te može ugostiti veliku količinu posuđa istovremeno. Vrlo pogodno za obitelji i komercijalne prostore. Luk pregača odgovara standardnoj visini. Domaćini bi se lako mogli saviti dok koristite sudoper. Symbolsink je poznat po zadivljujućoj površinskoj površini, visoko otporan na ogrebotine i elegantan završetak. I, naravno, sudoper je prevučen ispod guste ploče za kontrolu zvuka kako bi se učinkovito kontrolirala nereda i spriječila kondenzaciju.
Specifikacije kuhinjskog sudopera od 36 inča


AS-Z3620构线图.png

Model br                 

AS-Z3620

Tip

Ručno uglađen, Zero Radius                                                                                              

Ukupna veličina

30 "x 21"

Veličina zdjelice

28 "x16 1/2"

Dubina

10” / 10”

Materijal

SUS 304

Debljina

16 Gauge, 18 Gauge

Završi

Saten

Podrijetlo

Kina

Uzorak

Dostupno 

Pojedinosti kuhinjskog sudopera od 36 inča


AS-Z3020 (1) .jpg

Kut nulte radijusa


AS-Z3020 (2) .jpg

Košarica


AS-Z3020 (3) .jpg

Prednji prednji ogranakPakiranje umivaonika


1.jpg S1: Karton


2.png

S2: 5 kom


3.jpg

S3: Nepropusna ploča


4.jpg

S4: 6. Stolna pjena


5.jpg

S5: Pakiranje pečata


6_ 副本 PNG

S6: Spremnik za punjenje


O Symbolsinku


   Vodeći dobavljač nehrđajućeg čelika

 

Svi kupci koji su surađivali s nama znaju naš prodajni tim za cjelokupnu dobro zaokruženu uslugu, znaju da će naša momčad razmisliti naprijed i učiniti što lakšom kupovanju. Oni znaju naš proizvodni tim za proizvodnju i isporuku robe na vrijeme. Poznaju našu upravu kako bi učinkovito upravljali svim aspektima naše proizvodnje i isporuke. Oni znaju naš QC tim za uvijek biti u mogućnosti osigurati kvalitetu našeg proizvoda. Oni znaju naš tim za istraživanje i razvoj zbog svoje sposobnosti da stalno održavaju tvornicu Symbolsink.

 

Dobar znak simbola temelji se na napornom radu kojeg svaki član našeg tima pridonosi. Pobrinimo se da smo jedan od razloga za rast našeg kupca. Njihov je ugled i zadovoljstvo svojih kupaca važni za nas. Razmišljamo o rješenjima i uslugama koje bi podržavale njihove potrebe. Tijekom godina, kako su zahtjevi povećali, zahtjevi za našim umivaonikom također su se povećali. Symbolsink osigurava da proširimo svoje sposobnosti ispred razvoja naših kupaca.


36 Inch Kitchen Sink
Pitanja


P


Kako biste bili sigurni da ćete biti u mogućnosti pružiti veliku količinu sudopera kao što im je potrebno?
Symbolsink planira i dogovori dostavu na temelju zahtjeva naših kupaca, kada imaju veliku količinu zahtjeva, naš tim postavlja sustav koji će nam pomoći u pripremi i proizvodnji ponora. To osigurava da su potrebni sudoperi dostavljeni na vrijeme.


PKoji su vaši uvjeti plaćanja?Plaćanje se razlikuje i temelji se na našim korisnicima. Naš prodajni tim pregovara s uvjetima plaćanja koji će imati koristi objema stranama.

P


Mogu li posjetiti vašu tvornicu i pregledati vašu proizvodnu liniju?Naravno, zapravo vas pozivamo. Samo nas kontaktirajte kako biste dogovorili kada i kako namjeravate posjetiti nas i naš predstavnik rado će vas odvesti na obilazak tvornice. Osobno možete vidjeti i provjeriti opremu koja se koristi u proizvodnji, našoj proizvodnoj liniji i još mnogo toga.


Hot Tags: 36 inčni sudoper, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

Mogli biste i voljeti