Presvlaka od nehrđajućeg čelika

Model br .: AD-Z3321
Ukupna veličina: 33 "x 21"
Veličina zdjelice:
15 "x 16 3/4" (L)
15 "x 16 3/4" (R)
Dubina: 10 "/ 10"

Detalji o proizvodu

Presvlaka od nehrđajućeg čelika

Model br .: AD-Z3321

Vrsta: Spremnik za kosu, Zero Radius

Ukupna veličina: 33 "x 21"

Veličina zdjelice: 15 "x 16 3/4" (L)

15 "x 16 3/4" (R)

Dubina: 10 "/ 10"

Materijal: SUS 304

Debljina: 16 Gauge, 18 Gauge

Završi: Satin

Podrijetlo: Kina

Uzorak: Dostupno

Kina izrađena od nehrđajućeg čelika TVRTKA:


Symbolsink je jedan od vodećih proizvođača nehrđajućeg čelika u Kini. Poznato po svojoj sposobnosti da zadovolji potrebe prestižnih marki. Symbolsink nije samo proizvođač sudopera koji se usredotočuje na proizvodni kapacitet, mi se usredotočimo na stabilnost našeg tijeka i kvalitete proizvodnje. Korištenje sirovina vrhunske kvalitete, najsuvremenije tehnologije, vrhunske vještine i napredne tehnike; u mogućnosti smo pružiti krajnje nehrđajuće čelične sudopere našim partnerima.


Stainless Steel Apron Sink China Factory Photos

Komercijalni nehrđajući čelični sudoper koji može izdržati godine svakodnevne uporabe i posebno je dizajniran za nadopunu bilo koje moderne kuhinje. Ovaj sudoper ima finu brušenu satensku površinu, što čini sudoper više ogrebotina i otpornosti na koroziju od bilo kojeg drugog sudopera. Estetska ljepota ovog sudopera odmah ulazi u oči kupca i ne bi se umorila gledati u njega.

PAKIRANJE U POGLEDU FARMHOUSE:

Package for Stainless Steel Apron Sink


Kvalitetna i izdržljiva 33-inčna pregača prednjeg seoskog domaćinstva / stila u stilu dvostruka zdjela od nehrđajućeg čelika, ad-z3321. Kupnja od najboljih dobavljača različitih umivaonika.

Dvostruka zdjela peć za umivaonik, kuhinja umivaonik za kuhinje, dvokrevetna spavaonica za farmu, kuhinjski umivaonik za umivaonik, umivaonik za nehrđajuće poljoprivredno dvorište, dvosjedni umivaonik,

Hot Tags: pregača od nehrđajućeg čelika, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijene
Upit

You Might Also Like