Jedan od nehrđajućeg čelika sudoper ADA, ADA-1815

Broj modela: ADA-1815
Ukupna veličina: 18 1/2 "×15"
Veličina zdjele: 16 1/2 "×13"
Dubina: 5"-5.5"

Detalji o proizvodu

Jedan od nehrđajućeg čelika sudoper ADA

single bowl kitchen sink

Proizvodnja vučenog sudopera od nehrđajućeg čelika

Jedna zdjela od nehrđajućeg čelika sudoper, ADA-1815 je izrađena od visoke kvalitete SUS 304. Depteh ovog ADA jednu zdjelu sudoper je dostupan od 5 inča do 5,5 inča koji zadovoljavaju zahtjev ADA (Amerikanci s invaliditetom Zakon). Proizvedeni u Maleziji, svi kuhinjski sudoperi od nehrđajućeg čelika iz Simbola su bez anti-damping carine. Debljina 16 gaugea i 18 gaugea dostupna je za sudopere od nehrđajućeg čelika ADA. Dobrodošli na veleprodaju ADA sudoper iz tvornice izravno. Simbol je počašćen da bude vaš partner u poslovanju s sudoperom od nehrđajućeg čelika.


Od nehrđajućeg čelika sudoper tvornica uMalezija


Malaysia Stainless Steel Kitchen Sink Factory

Zbog sve veće tržišne potražnje našeg sudopera od nehrđajućeg čelika, a kako bi se zadovoljio rast, Symbol je povećao ulaganja u proširenje proizvodnog kapaciteta. Imamo četiri tvornice inox sudopera u Maleziji do sada. Dvije vučene tvornice sudopera od nehrđajućeg čelika i dvije ručno izrađene tvornice sudopera od nehrđajućeg čelika osiguravaju da mjesečni proizvodni kapacitet ostane stabilan.


Od nehrđajućeg čelika kuhinja sudoper paket


Package for undermount sink.jpg

Postoji niz metoda pakiranja od nehrđajućeg čelika sudopera. Dobar paket je više u mogućnosti jamčiti sigurnost od nehrđajućeg čelika sudoper tijekom dugog prijevoza. Zahvaljujući godinama proizvodnog i izvoznog iskustva, znamo koja je vrsta pakiranja najbolja i najprikladnija za različite potrebe kupaca. Pod pretpostavkom osiguravanja sigurnosti, uvijek se trudimo maksimizirati kapacitet utovara kontejnera i smanjiti troškove prijevoza i pakiranja.
Hot Tags: Single Stainless Steel Sink ADA, ADA-1815, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

You Might Also Like