Dvostruko spuštanje zdjele u sudoper u kuhinji ADA sukladan ADA-3319

Model br .: ADA-3319
Ukupna veličina: 33 "x 19"
Veličina zdjele:
14" x 14"(L)
14" x 14"(R)
Dubina: 5 "- 5,5"

Detalji o proizvodu

Dvostruko spuštanje zdjele u sudoper u kuhinji ADA sukladan ADA-3319


ADA-3319

Pojedinosti oVrhunski kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika s dvostrukom posudom

Top Mount Stainless Steel Sink

Dubina ovog sudopera od nehrđajućeg čelika s dvostrukom posudom može se proizvesti od 5 inča do 5,5 ”, koji udovoljavaju ADA standardima. Ovaj kuhinjski sudoper s dvostrukom posudom trebao bi biti instaliran iznad radne površine. Postoje tri rupe u slavini sudopera, zasigurno možemo napraviti broj rupa za slavinu prema vašim potrebama. Svi sudoperi od nehrđajućeg čelika proizvedeni od tvrtke Symbol prihvaćaju nehrđajući čelik premium 304 kao sirovinu. Što se tiče debljine, obično izrađujemo kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika u 16 i 18 gabarita. Ako preferirate sudope od nehrđajućeg čelika sa 20 ili 22 ili čak 24 profila, obratite se našem prodajnom timu, OEM / ODM usluga je dostupna.Proizvodnja sudopera od nehrđajućeg čelika sukladnih ADASudoper od nehrđajućeg čelikaTvornica u Maleziji

Malaysia Stainless Steel Kitchen Sink Factory


Kao profesionalni proizvođač i dobavljač sudopera od nehrđajućeg čelika investirali smo u vlastitu tvornicu sudopera od nehrđajućeg čelika od 2012. godine, a sada u Maleziji imamo 4 tvornice, uključujući dvije tvornice preša i dvije tvornice suknje. Od kada smo ušli u ovaj posao, mi smo bili posvećeni postupanju prema svakom kupcu s našim najprofesionalnijim i najstrožim stavom. Čvrsto vjerujemo da je kvaliteta uvijek na prvom mjestu. Ta filozofija upravljanja omogućava nam da osiguramo da su svi sudoperi iz naše tvornice kvalitete A.


FAQ o sudoperu od nehrđajućeg čelika

P. Što trebam učiniti za održavanje sudopera od nehrđajućeg čelika u svakodnevnom životu?

A. Postoje neki savjeti o održavanju sudopera od nehrđajućeg čelika

1. Posude i ostali pribor za jelo koji nisu bili očišćeni na vrijeme ne smiju se stavljati u sudoper od nehrđajućeg čelika, jer su vrlo zaprljani. Ako ne očistite nekoliko dana na poslovnom putu, hrana ostavljena u sudoperu će fermentirati, imati će neugodan miris i stvorit će puno bakterija.

2. Nakon uporabe sudopera, isperite je čistom vodom i obrišite suhom. Najbolje je ne ostavljati korozivne namirnice poput limunovog soka, octene kiseline itd. Na površini sudopera duže jer to može izazvati smeđu mrlju na površini sudopera.
Hot Tags: Dvostruko spuštanje posuđa u sudoper, ADA-3319, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

Mogli biste i voljeti