ADA Sudoper od nehrđajućeg čelika, ADA-2318

Model br .: ADA-2318
Ukupna veličina: 23 3 / 16 "× 17 7 / 8"
Veličina zdjele: 21 1 / 16 "× 15 3 / 4"
Dubina: 5 "- 5 5"

Detalji o proizvodu

ADA Sudoper od nehrđajućeg čelika

ADA sudoper od nehrđajućeg čelika je nova serija kuhinjskih sudopera Symbol od nehrđajućeg čelika. Ovaj jednostruki zdjela za sudoper dostupan je u 16 G ili 18 debljini G. Izrađen od visokokvalitetnog 304 nehrđajućeg čelika, ADA sudoper od nehrđajućeg čelika je otporan na hrđu i antikorozivnu koroziju. Dubina ovog ispod ADA sudopera je 5 &"-5. 5 GG", koji udovoljavaju uvjetima ADA (Amerikanci s invaliditetom).

Specifikacija jednostruke posude ADA sudoper od nehrđajućeg čelika, ADA-2318


undermount kitchen sink


Izrada povlačenih sudopera od nehrđajućeg čelika


Tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika uMalezija


Malaysia Stainless Steel Kitchen Sink Factory

Simbol je izvukao tvornicu sudopera od nehrđajućeg čelika i ručno napravljenu tvornicu sudopera od nehrđajućeg čelika u Maleziji. Naša tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika u Maleziji jedina je koja ima stvarno veliku proizvodnju i kompletan paket otpremnih dokumenata za carinjenje i inspekciju. Naša tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika prošla je ISO 9001: 2015 certifikat. Većina naših nehrđajućih kuhinjskih sudopera certificirana je CUPC koja je odobrilaIAPMO (Međunarodno udruženje vodovodnih i mehaničkih službenika).

Sudoper od nehrđajućeg čelika proizveden u Maleziji nema antidampinšku carinu i nema dodatnih carina.


Paket kuhinjskih sudopera od nehrđajućeg čelika


Package for undermount sink.jpg


ADA sudoper od nehrđajućeg čelika tvrtke Symbol može se pakirati na različite načine, uključujući 1 komad po kutiji, 3 komada po kutiji, 5 komada po kutiji. Možete odabrati način pakiranja koji vam se više sviđa. Također je dostupna i metoda prilagođenog paketa.


FAQ o 304 Sudoperu od nehrđajućeg čelika

Pitanje:Novo kupljeni sudoper nije korišten, površina sudopera je zahrđala kada ga ostavim u sobi nekoliko dana. Što da napravim?


Odgovor:To je fenomen koji se zove plutajuća hrđa. Umivaonik može biti korozivan plinovima, tekućinom, metalnom prašinom novo uređene kuće ili uzrokovan kiselinskim ili alkalnim tvarima koji imaju dugotrajni kontakt s sudoperom od nehrđajućeg čelika. Ovaj problem nema nikakve veze s {1}} nehrđajućim čelikom. Blaga hrđa može se ukloniti pamučnom krpom umočenom u zubnu pastu i više puta obrisati. Jaka hrđa može se ukloniti pilingom pastama za zube uz četkanu liniju.

Bilješka:Plutajuća hrđa nije prava hrđa. To je uzrokovano kemijskim tvarima pričvršćenim na površini sudopera i oksidiraju. Može se obrisati. Obavezno upotrijebite podesivu podlogu od kuglice za čišćenje od čelične žice
Hot Tags: Sudoper od nehrđajućeg čelika ADA, ADA-2318, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, najbolje, cijene
Upit

You Might Also Like