ADA sudoper s dvostrukom posudom, ADA-3118A

Model br .: ADA-3118A
Ukupna veličina: 31 1 / 4 "x 18"
Veličina zdjele:
14" x 16"(L)
14"x 16"(R)
Dubina: 5 "/ 5"

Detalji o proizvodu

ADA kuhinjski sudoper s dvostrukom posudom, ADA-3118A

ADA Under Mount Sink

ADA UNDERMOUNT SINK PROIZVODNJA


S najnovijim naprednim automatskim proizvodnim linijama, kvalificiranim radnicima, dobro uspostavljenim sustavom upravljanja, naš sadašnji kapacitet je 850, 000 potonuća godišnje, s mogućnošću daljnjeg rasta.


MALAYSIA PROIZVOĐAČ OD MREŽA OD ČELIKA

Malaysia stainless steel sink factory

Symbolsink proizvodi sudopere od nehrđajućeg čelika u američkom stilu više od osam godina. Kako bismo zadržali svoju dobru reputaciju i vjerodostojnost na tržištu. Osiguravamo stabilnost proizvodnje naših sudopera. Zahvaljujući pravilnom upravljanju i strogim programskim postavkama, možemo stabilizirati našu kvalitetu proizvodnje i postupke.


POGONSKO PAKOVANJE OD ŽELJEZNOG ČELIKA&pojačalo; UTOVAR OD SIMBOLSINKA

stainless steel sink package

Symbolsink tim pruža dobro zaobljene OEM usluge. Symbolsink surađuje s brojnim prestižnim brandovima i uspješno je izgradio dugoročno partnerstvo s njima. Naš prodajni i proizvodni tim rade zajedno sa sobom kako bi u potpunosti zadovoljili vaše potrebe od sudora od nehrđajućeg čelika. Umivaonici su označeni, označeni, pakirani, ukrcani i dostavljeni prema vašim specifikacijama.


VODIČ ZA ODRŽAVANJE SIGURNOSNOG ČELIKA OD ŽELJKE

Kao i mnogi drugi pribor za kuhanje, površina od nehrđajućeg čelika jako se boji trljanja drugim oštrim stvarima. Na primjer, prilikom čišćenja nehrđajućeg sudopera bolje je da ne koristite čeličnu kuglu kako biste ga obrisali. Jednom kada čelična kugla uništi oksidni film na površini nehrđajućeg čelika, sudoper od nehrđajućeg čelika više nema funkciju protiv hrđe. Nakon duže uporabe, na površini sudopera bit će puno hrđe. Na što onda moramo obratiti pažnju prilikom čišćenja?

Ispravna metoda čišćenja je: mekom krpom pročistite površinu sudopera. Ako ima puno ulja, možete očistiti malo deterdženta u domaćinstvu za čišćenje.

Kuhinjski sudoper je predmet koji često koristimo. Trebamo obavljati svakodnevno čišćenje i održavanje, kako bismo mogli bolje koristiti iskustvo i radni vijek sudopera bit će duži


Hot Tags: ADA sudoper s dvostrukom posudom, ADA-3118A, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, najbolje, cijene
Upit

You Might Also Like