Sudoper od nehrđajućeg čelika, koji je u skladu s ADA, ADA-2522

Model br .: ADA-2522
Ukupna veličina: 25 "x 22"
Veličina zdjele: 21 "x 15 3 / 4"
Dubina: 5 5”.

Detalji o proizvodu

Sudoper od nehrđajućeg čelika, koji je u skladu s ADA, ADA-2522

ADA Drop In Kitchen Sink


Pojedinosti oADA Podvodni kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika za jednu posudu:

drop in kitchen sink.jpg

Ovaj jedini umivaonik za umivaonik je ADA sudoper, dizajniran za osobe s invaliditetom. Njegova dubina je u skladu s ADA standardima (između 5 inča i 6. 5 inča). Ovaj sudoper koristi visokokvalitetni 304 nehrđajući čelik kao sirovinu, a žigosan je i oblikovan od strane naše najnovije opreme. Ovaj umivaonik ima 2 rupe za slavine što je pogodno za postavljanje kuhinjske slavine.Proizvodnja kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika


Svi naši sudoperi će se provjeriti jedan po jedan prije napuštanja naše tvornice i pružiti vam najisplativiju metodu pakiranja, tako da se vaš spremnik može puniti više sudopera, štedeći vaše troškove prijevoza i troškove pakiranja. Ako vas zanima ADA sudoper, molimo kontaktirajte nas. Također vam možemo pružiti prilagođene kuhinjske sudopere u skladu s vašim potrebama i nadamo se da ćemo s vama postati dugoročni partner.


Sudoper od nehrđajućeg čelikaTvornica u Maleziji

Malaysia Stainless Steel Kitchen Sink Factory


Naša tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika nalazi se u Maleziji, jugoistočno od Azije. Umivaonice od nehrđajućeg čelika proizvodimo više od 8 godina. Naša tvornica ima širok asortiman proizvodnje, uključujući sudoper s jednom posudom, dvostruki inox sudoper i trostruke umivaonike raznih veličina. Uvijek inzistiramo na kvaliteti na prvom mjestu i dugotrajno podržavamo naše kupce stabilnom kontrolom kvalitete. Kontrola kvalitete naše tvornice prošla je ISO 9001 certifikat. Nehrđajući kuhinjski sudoperi tvrtke Symbol također su prošli CUPC certifikat


RFQ O sudoperu od nehrđajućeg čelika

P: Kako održavati sudoper od nehrđajućeg čelika

A: 1. Očistite odmah nakon uporabe, obrišite suhu i stavite je dalje, pokušajte ne dozvoliti da kapljice vode ostanu na površini sudopera, jer voda s visokim sadržajem željeza uzrokuje hrđu. Osim toga, voda s visokim sadržajem minerala stvorit će bijeli film.

2. Ako se na dnu kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika pojave naslage minerala, mogu se ukloniti razrijeđenim ocatom i isprati vodom.

3 Ne stavljajte tvrde predmete ili zahrđale predmete u sudoper dulje vrijeme kako biste izbjegli dugotrajni kontakt s površinom sudopera.

4. Ne ostavljajte gumene jastučiće od diska, vlažne spužve ili plahte za čišćenje u sudoperu cijelu noć.

5. Imajte na umu da proizvodi za kućanstvo koji sadrže fluor, izbjeljivač, hranu i sredstva za čišćenje koji sadrže srebro i proizvodi za čišćenje koji sadrže sumpor i solnu kiselinu mogu biti štetni za 304 sudoper od nehrđajućeg čelika.

Hot Tags: Sudoper od nehrđajućeg čelika koji je u skladu s ADA, ADA-2522, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, najbolje, cijene
Upit

Mogli biste i voljeti